Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Rookie Ride: Gran Fondo Rosa (vol)

22 mei 2022 10:30 - 14:30

Inhoud

clinic

Tijd

schema

Eten

& drinken

Huis

regels

Inschrijven

clinic

Gran Fondo Rosa Rookie Ride

Leer toeren van een ervaren wegkapitein

Wil jij graag een toertocht rijden, maar ben je niet zeker wat het inhoudt? Of heb je nog weinig ervaring met in een groep rijden? Dan is dit de perfecte gelegenheid om je vaardigheden bij te spijkeren! Onder begeleiding van een ervaren wegkapitein rijdt je in een groep van maximaal 10 beginners de toertocht ‘Gran Fondo Rosa’. We zijn 3,5 á 4 uur onderweg en rijden de kortste afstand (ca. 80km).

Start

Zondag 22 mei 2022 10:30 uur

Gebied

Omgeving Arnhem

Startlocatie

Park Hartenstein

Categorie

Wielrennen, groep, beginner

Inhoud clinic

Wat leer je?

In deze Rookie Ride ga je onder begeleiding van een ervaren wegkapitein een toertocht rijden. In een groep rijden kan soms spannend zijn, dus een lesje kan geen kwaad. En wat is er nou leuker dan om gelijk de sfeer van een toertocht mee te krijgen?

De Gran Fondo Rosa start en finisht bij Park Hartenstein in Oosterbeek. Er zijn verschillende afstanden; wij rijden de kortste afstand van 80 kilometer. Daarin vind je verschillende mooie en soms pittige klimmetjes.

We willen je zoveel mogelijk aan kennis en ervaring meegeven, zodat jij jouw persoonlijke fietsdoelen kunt gaan nastreven. Daarom werken we met kleine groepjes van maximaal 10 deelnemers. Dat betekent persoonlijke aandacht, veiligheid en vooral fietsplezier!

  • Veilig met een groep rijden
  • Sneller fietsen met minder moeite
  • Signalen
  • Doordraaien
  • Op kop rijden
  • In het wiel rijden
  • Wielerjargon
Nu inschrijven voor €69
Tijdschema

Hoe ziet de dag eruit?

Nu inschrijven voor €69

Om 10:30 uur verzamelen we bij Park Hartenstein in Oosterbeek. Hier krijg je alvast een korte uitleg van je wegkapitein, over het rijden in een groep. Dit doen we onder het genot van een kopje koffie of thee. Daarna stoppen we onze achterzakken vol met sportvoeding voor tijdens de tocht. Tegen 11:00 uur beginnen we aan de route.

Afhankelijk van het niveau van de groep en andere omstandigheden zoals het weer, zullen we tussen de drie en vier uur onderweg zijn, voor de route van ca. 80km. Omdat we om 11:00 uur gestart zijn, als een van de laatste groepen, rijden we niet tussen een groot peloton. Daardoor kun jij je focussen op onze eigen groep en heb je geen last van anderen (afgezien van het normale verkeer). Onderweg komen we nog twee verzorgingsposten tegen, om even bij te tanken, of een sanitaire stop.

Na een feestelijke finish, genieten we na onder het genot van een vers getapt Lucky 13 wielerbiertje (of een ander drankje) en een heerlijke Italiaanse pasta. Een perfecte gelegenheid om nog eens na te vertellen wat je zojuist allemaal beleefd hebt!

Nu inschrijven voor €69
Arrangement

Gran Fondo Rosa

Vier het ‘Italiaanse Wielrennen’ en fiets mee in de Gran Fondo Rosa Toertocht, dé klassieke Italiaanse toertocht van Nederland.

Alle deelnemers aan de Gran Fondo Rosa krijgen een uniek Limited Edition Gran Fondo Rosa wielershirt 2022. Deelnemers krijgen hun shirt uitgereikt voor de start.

De routes volgen grotendeels de routes van de etappes van de Ronde van Italië 2016, die in Gelderland werden verreden. Leuke, maar pittige, klimmetjes als de Italiaanseweg, Holleweg, Berg en Dal, Menthenberg en de Posbank moet je in ieder geval bedwingen.

Nu inschrijven voor €69Meer info GF Rosa

Inschrijven

Deze launch clinic heeft geen open inschrijving. Deelnemers zijn winnaars van onze openingsactie in maart/april.

Grote en kleine letters

Huisregels

Veiligheid

Veiligheid staat in onze clinics voorop. Het dragen van een helm is verplicht.  Zorg dat je fiets in deugdelijke staat is.

Zowel NLTR Personal als de wielertrainer kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele schade, ontstaan uit valpartijen, toegebracht aan anderen.

Deelnemers aan de tochten van NL Tour Rides zijn verplicht zich als reguliere verkeersdeelnemer te gedragen en zich aan de wegenverkeerswet te houden.

Deelname is geheel op eigen risico.

Cyclon servicepunt

Bij de start is een technische hulppost verzorgd door Cyclon. Hier kun je je fiets vooraf laten controleren als je dat wenst. Hier kun je ook geholpen worden met kleine technische mankementen aan je fiets.

Op de verzorgingsposten staat tevens een Cyclon Technisch Service Punt.

Er is een bezemwagen indien het technisch mankement zodanig is dat je niet meer door kunt fietsen.

Parkeren

Deelnemers kunnen gratis parkeren op de parking bij de Wielerbaan Noord-Nederland nabij start/finish.

Contact

Vragen over deze clinic?

Gegevens

Datum:
22 mei 2022
Tijd:
10:30 - 14:30
Evenement Categorie:

Locatie

Park Hartenstein
J.J. Talsmalaan
Oosterbeek, 6862 BZ
Bekijk de site van Locatie